Jeetje, vergeten we in alle drukte rondom de voorbereidingen op de site te vermelden dat we het sponsorgeld voor 2019 binnen hebben. Met dank aan alle sponsoren die sinds het najaar 2018 tot nu een bijdrage hebben geleverd, kunnen we in de tweede week van mei 2019 vertrekken naar Doboj.

Vrijwilligersbijeenkomst
Ter voorbereiding hebben we altijd een vrijwilligersbijeenkomst. Die staat op 1 mei om 20.00 uur gepland. Dan zien wij elkaar allemaal weer en verwelkomen we nieuwe vrijwilligers. Iedereen krijgt eerst alle informatie over de bouwreis en daarna proosten we op een goede reis en een succesvolle bouw.

Vertrek en planning
Marijana en Esther vertrekken al op donderdag 9 mei. Zij vliegen van Eindhoven Airport naar Tuzla Airport. Vandaar gaan ze eerst een dag naar Sarajevo. Op vrijdag, heel vroeg in de ochtend, vertrekt het bouwteam vanuit Nederland met de auto. Zaterdagmiddag 11 mei, na een overnachting in Oostenrijk, komen we samen in het restaurant Nationalna Kuca vlakbij Doboj. Sommige vrijwilligers kunnen niet wachten tot zondag en gaan zaterdag al even naar de bouwplaats. Kees en Dragan hebben al eerder gezorgd dat alle materialen geleverd zijn dus dat ligt klaar. Op zondagochtend om 6.00 uur gaat de wekker. Tijd om aan de slag te gaan.

Op de hoogte blijven?
Wij zullen van de reis, de bouw, onze belevenissen en meer verslag doen door iedere dag nieuws te posten op onze social media (Facebook pagina, Instagram, Linkedin en Youtube kanaal). Volg je ons al?

Sanja, Zoran en de kinderen bedanken alvast iedereen in het volgende filmpje: