Ook sponsor worden? 

Een goed doel ondersteunen levert misschien nieuwe klanten op, je bestaande klanten krijgen een positief beeld van jouw  bedrijf als je laat weten een goed doel te sponsoren. Je doet het dus voor een ander ….. maar ook voor jezelf. Gewoon omdat het persoonlijk bij je past en je er blij van wordt. Omdat je vindt dat welvaart gedeeld moet worden en iedereen een kans op een beter leven verdient.

Ben jij ondernemer en wil je ook wat voor een ander doen? Dan kies je een goed doel dat bij jouw of je bedrijf past. Omdat je zelf uit de bouw komt en ‘iets’ met huizen hebt. Of omdat je graag een ander gezin helpt. Misschien heb je wel wat met Bosnië. Omdat je er op vakantie bent geweest, er gelegerd bent geweest of in Bosnië geboren bent.

Zonder (zakelijke) sponsoren kan onze stichting niet bestaan. Een huis bouwen kost toch al gauw ruim 18.000,- per jaar. Het ontvangen van wat grotere bedragen voor materialen helpt! We zijn onze sponsoren dan ook heel dankbaar en verwelkomen graag nieuwe sponsoren!

Kunnen wij dit jaar op jou rekenen? Ga naar de webshop of neem contact op met onze penningmeester Kees de Rijk.