Pfff, wat een jaar. Zeiden we als bestuur in februari van dit jaar nog tegen elkaar dat het mooi was geweest. Dat we alleen nog kleinere klussen gingen doen maar dat een heel huis er financieel niet meer in zat….

Inmiddels is het augustus en begint het weer te kriebelen. We zijn er qua sponsorgeld nog niet maar er heeft zich een sponsor aangediend die waarschijnlijk een groot bedrag wil doneren om het project in mei 2021 toch te laten doorgaan. Met hem en zijn bedrijf gaan we eind september kennis maken. Daarover misschien later meer.

Ondertussen is in het voorjaar wel de fundering van het huis van Duric gestort. Het ligt keurig te wachten. We hebben nog steeds goed contact met het gezin en zij begrijpen dat het afwachten is. Zij willen toch nog wel heel graag van ons een huis krijgen. En wij hebben er weer zin in. Nu maar hopen dat we in mei 2021 weer kunnen reizen. Want dan gaan we toch nog dit huisje afmaken. We hebben een begin gemaakt. Het is onze eer te na… er staan zo veel onafgemaakt projecten in dit land. We willen daar als stichting Make Sense! geen schuld aan zijn. Nog één huisje dan maar?