Ons laatste bericht was in februari van dit jaar. Goh, wat gaat de tijd toch snel. Inmiddels zijn we weer maanden verder en kunnen we oprecht zeggen dat we gaan. Kees en zijn vrouw Loes zijn al vertrokken en morgen vertrekt er weer een groepje vrijwilligers. De meesten met de eigen auto, sommigen van ons met het vliegtuig.

Helaas konden we dit jaar niet naar Tuzla vliegen. Op het moment dat we de tickets wilden boeken, waren er nog geen vluchten op Tuzla dus is het vliegveld van aankomst Sarajevo. Vanaf daar is het nog ruim 2 uur (150 km) naar Doboj.

De kosten voor de reis, dat wil zeggen de brandstof en de kosten voor de tickets worden door de vrijwilligers voor het grootste gedeelte uit eigen zak betaald. De Stichting komt de vrijwilligers een beetje tegemoet door een kleine bijdrage te leveren aan de vervoerskosten. Iedereen krijgt dan ook het advies om niet langs de snelweg te tanken maar even een dorpje in te rijden naar een goedkoper tankstation. Het is tenslotte nog steeds geen pretje aan de pomp.

Vanaf nu zullen we jullie met grote regelmaat op de hoogte houden van onze activiteiten en vorderingen. Komende zaterdagmiddag gaan een paar vrijwilligers al naar de bouwplaats om het werk uit te zetten. Op zondag is het volle bak en gaan!!!!

Op de vrijwilligers-groepsapp laat iedereen zien er ongelofelijk veel zin in te hebben. We hopen weer een mooie prestatie neer te kunnen zetten. Met dank aan alle donaties  van particulieren en sponsering van bedrijven!