Familie Vasiljevic is blij met hun nieuwe huis!

In 2018 bouwden we een huis voor de Vasiljevic. Stanoja Vasiljevic woont met zijn vrouw in het dorpje Grabovica, gemeente Doboj.

Samen hebben ze zes kinderen waarvan de oudste zoon (15) uit een vorig huwelijk is. Na hem kwamen Mirodrag (9), Daliborka (7), David (6), Dejana (3) en Lidija (2). Het zevende kind is onderweg.

Het gezin woont op een groot stuk land samen met zijn ouders en twee broers. Stanoja is de jongste van de drie en de enige zonder eigen huis. Met een lening en wat ondersteuning uit fondsen heeft hij geprobeerd een huis neer te zetten maar al gauw was het geld op. Zijn gezin groeide en bij opa & oma wonen was langzamerhand onhoudbaar. De familie is qua eten zelfvoorzienend, het land en de dieren leveren voldoende op voor een ieder. 

2017

zondag 6 mei 2018

vrijdag 11 mei 2018

Bij dit project hoefden we geen fundering te storten. Er stond al iets waarop we verder zijn gegaan. Eerder dat voorjaar heeft een aannemer vloeren gestort en een trapopening gemaakt. Toen het bouwteam op zondag begon, konden ze vrijwel meteen aan de muren beginnen. Bekijk de filmpjes per dag op ons Youtube kanaal of klik op onderstaande plaatjes. Onder Actueel staan alle verslagen per dag en interviews met een aantal vrijwilligers.